Word gastdocent!

Training: ‘Gastdocent op de weekendschool' voor 18+ alumni

Heb jij ook nog zulke goede herinneringen aan jouw weekendschooltijd en je gastdocenten? Dit is je kans om iets terug te doen! Wij nodigen je uit om zelf gastdocent te worden bij IMC Weekendschool en een voorbeeld te zijn voor de nieuwe generatie.

Voor een gastles maakt het niet uit wat voor opleiding of werk je doet, als je er maar met enthousiasme over kunt vertellen.  We laten je natuurlijk niet onvoorbereid voor de klas staan. Daarom organiseert FFL een training  waarin je wordt klaargestoomd voor het gast-docentschap. Deze training vindt plaats op zondag 23 november op IMC Weekendschool Amsterdam Zuidoost. Meteen een mooie ervaring voor op je CV!

Wanneer: Dinsdag 13 januari

Waar: MFA de Symfonie, Tilburg

Hoelaat: 18:30 - 20:30

 

Wanneer: Zondag 25 januari

Waar: Academisch Medisch Centrum (AMC) 

Meibergdreef 9 
1105 AZ Amsterdam    

Hoelaat: 14:30- 16:30

 

 

Aanmelden:Klik hier

 

Oud-leerling Mabel over haar ervaringen als gastdocent:

'Ik vind het erg leerzaam. Keer op keer geef ik dezelfde les maar toch leer ik steeds nieuwe dingen van de kinderen. Ik vind ze erg intelligent en snel van begrip. Ik heb de les ook aan volwassenen gegeven, maar ik heb er nooit zo van genoten als met de kinderen. Ik raad het alle oud-leerlingen aan om het een keer te proberen. De docenten waren erg open en goed van vertrouwen tegenover mij. Het gaf mij erg veel zelfvertrouwen dat het goed zou komen.’