Talent branding

Wil jij weten waar je goed in bent? Wat jouw talenten zijn? En vooral hoe je die goed moet inzetten? Heel handig als je later een baan gaat zoeken. Geef je op voor de masterclass Talent Branding bij ORMIT.

ORMIT is een organisatie met vestigingen in De Bilt en Brussel en specialist op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. Zij maken organisaties en mensen succesvoller door hun talent te ontwikkelen en in te zetten.

De medewerkers en trainees van ORMIT geven op zondag 22  november van 13.00 tot 16.00 uur in de Bilt een workshop Talent Branding. Talent Branding betekent dat wij gaan kijken naar jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten. Niet ieder mens is hetzelfde en daarom is het interessant om te kijken waarin jij bijvoorbeeld verschilt en misschien wel hetzelfde bent als je vrienden of klasgenoten. In de vorm van een interactieve sessie met theorie, oefeningen en rollenspellen gaan wij met elkaar aan de slag om er achter te komen waar jij goed in bent!

Een unieke kans om nóg beter uit te vinden wat jou talenten zijn en om kennis te maken met medewerkers van ORMIT, Dit wil je toch niet missen? 

Wat? : Talent Branding
Wanneer?: Zondag 22 november
Waar?: De Bilt
Hoelaat?: 13-16

Wil je weten hoe het vorig jaar was?  Klik hier

Enthousiast geworden? Geef je hier dan gauw op!