Wie is wie?

Het landelijke FFL-team bestaat uit: 

Valéry Oude Groen (Manager FFL)

Mijn naam is Valéry Oude Groen. Sinds maart 2015 ben ik verbonden aan IMC Weekendschool, in het bijzonder als manager voor IMC Alumni. Mijn jarenlange ervaring als trainer en organisatie-adviseur bij heel diverse bedrijven en organisaties zet ik graag in ten gunste van de alumni en leerlingen van de weekendschool. Mensen door leren verder brengen is het thema waar ik voor sta en waar ik met plezier en energie aan werk.  Komende tijd werk ik samen met het IMC Alumni team aan verdere professionalisering van het programma en het aanbod. Heb je vragen of ideeën hierbij? Neem dan vooral contact op met mij of de andere leden van het team: meedenken stellen we zeer op prijs!

Ilja Beudel (Senior coördinator Training & Ontwikkeling)

Mijn naam is Ilja Beudel en ik werk sinds september 2006 voor IMC Weekendschool. Eerst heb ik op de vestiging in Amsterdam Noord gewerkt. Nu werk ik voor IMC Alumni landelijk. Het is heel afwisselend werk en daar hou ik van. Het leukste is om samen met de oud-leerlingen allerlei activiteiten te bedenken en organiseren. Ik heb Visuele Antropologie gestudeerd. Naast mijn werk voor de weekendschool maak ik o.a. voorlichting filmpjes en geef ik les over film maken.

Areana Hortensius (Senior coördinator Evenementen & Communicatie)

Mijn naam is Areana Hortensius en ik ben landelijk coördinator IMC Alumni. Ik bedenk en organiseer onder andere masterclasses en terugkomdagen. En ik doe mijn best om steeds meer internationale activiteiten op te zetten. Ik vind het vooral leuk dat er ieder jaar weer zoveel oud-leerlingen bijkomen, en dat we jullie zoveel leuke en leerzame dingen kunnen aanbieden. En wat ik helemaal bijzonder vind, is dat er zoveel oud leerlingen zijn die iets terug willen doen voor de leerlingen, voor de oud-leerlingen, en voor de weekendschool!

Tamara Steen (Coördinator IMC Alumni)

Mijn naam is Tamara Steen en ik ben coördinator van IMC Alumni. Daarnaast werk ik ook als fondsencoördinator bij de weekendschool. Ik hou van afwisseling, dus dit is voor mij een hele leuke combinatie. Het mooiste aan de weekendschool vind ik de verbondenheid tussen leerlingen, oud-leerlingen, vrijwilligers, partners en medewerkers. Het is fantastisch om te zien hoe dit bijzondere netwerk weekendschool onderwijs mogelijk maakt en ervoor zorgt dat ook na de weekendschool deze verbondenheid blijft voorbestaan.

 

De FFL-co's op de vestigingen zijn: 

Amsterdam Zuidoost

Hoi, ik ben Tati van FFL. Ik ben vanaf november 2013 de FFL coordinator voor Zuidoost en doe dat met veel plezier!

Na de Weekendschool is het allemaal niet afgelopen, maar kun je nog steeds prachtige masterclasses volgen, speciale FFL  bijeenkomsten bijwonen of bijvoorbeeld tegen gereduceerd tarief naar een theatervoorstelling! Maar ook helpen wij je zoveel mogelijk op weg als je bijles nodig hebt of een stage zoekt

Wat ik mooi vind aan mijn baan is het idee achter FFL: de Weekendschool is voor elkaar en door elkaar! Van veel alumni hoor ik terug dat ze graag wat terug willen doen voor de Weekendschool waar ze zoveel hebben geleerd en meegekregen! Heb je vragen overbijvoorbeeld  bijles of stages, of wil je ook graag bijdragen en wil je vrijwilliger zijn en meehelpen op de Weekendschool of ben je geinteresseerd in de masterclasses die we aanbieden neem dan gerust contact met me op! En hou ook zeker de website van FFL in de gaten!

Hopelijk tot gauw!

tati.wirahadiraksa@weekendschool.nl

Amsterdam West

Hoi! Mijn naam is Sinem Akgün en sinds oktober 2013 ben ik met veel plezier Future for Life-coördinator van Amsterdam West. Ik heb de eer om, samen met de vestigingsraad, activiteiten te organiseren voor alle oud-leerlingen van IMC Weekendschool in Amsterdam West. Heb je ook zin om mee te denken of mee te doen? Stuur me dan een mailtje (sinem.akgun@weekendschool.nl). Op de zondagmiddagen kun je ook even langskomen om te kletsen, je kunt mij dan vinden in Het Sieraad. Tot snel!

 

Amsterdam Noord

Mijn naam is Eleni Asimakopoulos. Sinds kort werk ik bij de weekendschool in het team van Amsterdam Noord als FFL coördinator en als jaarcoördinator van het eerste jaar. Vanuit ons kantoor in de Van Der Pekstraat ben ik het aanspreekpunt voor de FFL activiteiten in Amsterdam Noord. Het is leuk om, elke dag dat ik in Noord werk, leerlingen en alumni van de weekendschool voorbij te zien lopen, of even op bezoek te hebben. Je mag altijd aanbellen, de deur staat voor je open! Ons kantoor wordt ook de nieuwe vergader plek van de Vestigingsraad in Noord! Heb je vragen over FFL activiteiten in Amsterdam Noord, stuur dan gerust een mailtje naar: eleni.asimakopoulos@weekendschool.nl of kom langs in de Van Der Pekstraat nummer 28 hs.    

 

Utrecht

Hallo! Alle oud-leerlingen uit Utrecht hebben geluk, want in Utrecht hebben we maar liefst twee FFL-coordinatoren! En dan ook nog eens de allerleukste ;) . Wij zijn Samira Boubkari en Janneke Wijkmans. Allebei zijn we ooit begonnen als klassendocent, daarna jaarcoordinator geworden (en dat zijn we nog steeds!) en nu dus ook FFL-co. Kortom; we willen nooit meer weg bij de Weekendschool! Samen organiseren wij leuke activiteiten voor de oud-leerlingen in Utrecht, en proberen we jullie te helpen als jullie iets van ons nodig hebben. Jullie kunnen ons ook helpen! Hoe? Door te komen helpen in de klas bijvoorbeeld!! We sturen regelmatig een mail met informatie over workshops en andere activiteiten. Niets in je mailbox?? Dan hebben we vast je verkeerde emailadres. Stuur even een mailtje naar janneke.wijkmans@weekendschool.nl . Ook als iets anders wil weten of vragen mag je natuurlijk mailen!    

 

Nijmegen

Mijn naam is Rianne, ik ben sinds februari 2014 Future for Life coördinator en klassendocent in Nijmegen. Ik heb in Nijmegen gestudeerd (Onderwijskunde), maar ben opgegroeid tussen de weilanden in de Achterhoek. Het is leuk om na te denken over later, maar nog veel leuker is het om nu dingen te doen die je leuk vindt. Vaak kom je er dan toevallig achter dat je ergens goed in bent, of iets heel interessant vindt. Dat kan bij de Weekendschool, en zeker ook daarna bij Future for Life. Ik vind het leuk om te weten wat alumni bezighoudt, en wil hen graag stimuleren zichzelf te ontwikkelen, nieuwe contacten op te doen en veel vertrouwen in zichzelf te krijgen. Naast het werk bij de Weekendschool geef ik projectonderwijs op middelbare scholen over ontwikkelingslanden en geef ik huiswerk- en studiebegeleiding. Heb je een vraag, een leuk idee, of wil je wat aan me kwijt, stuur dan een mailtje naar rianne.kleve@weekenschool.nl

 

Tilburg

Mijn naam is Maaike van Gestel. Na mijn studie pedagogiek en de lerarenopleiding, ben ik gaan werken bij IMC Weekendschool. Naast coordinator van de eerstejaars leerlingen op de weekendschool in Tilburg, ben ik met veel plezier en enthousiasme ook coordinator van FFL. Ik vind het erg leuk om met de Brabantse alumni te bouwen aan hun toekomst en aan die van de weekendschool. Als je vragen hebt of meer wilt weten, mag je me altijd mailen:maaike.vangestel@weekendschool.nl .

Den Haag

Hallo, mijn naam is Esther Lunshof. Ik ben 34 jaar en ik werk vanaf augustus 2008 als jaarcoordinator en FFL-coordinator in Den Haag. Voordat ik bij de IMC Weekendschool kwam werken, heb ik Humanistiek gestudeerd en heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt zoals een ICT bedrijf en een ontwikkelingsorganisatie. Bij de weekendschool vind ik het heel erg leuk dat ik én veel met mensen werk én bezig ben met het organiseren van de lessen en bijeenkomsten! 

In Den Haag ben ik niet de enige die zich bezig houdt met het FFL. Dit doe ik samen met Julia Brants en Tessa Coolen, de andere jaarco's van Den Haag en de locatiemanager. Wij vinden het heel erg leuk om in contact te blijven met onze oud-leerlingen en leuke, interessante en nuttige terugkomdagen en workshops te bedenken en organiseren. Zo is er in Den Haag elk jaar een les over omgaan met geld, hebben we al eens iets rondom politiek gedaan en willen we dit jaar een studie-adviesdag gaan organiseren. Ook is er 2x per maand een huiswerkklas waar je kunt aanschuiven en vragen kunt stellen!

Als je vragen hebt over het FFL, of je wil bijvoorbeeld een bijles of stage aanvragen, dan kun je contact met mij opnemen: esther.lunshof@weekendschool.nl

Groningen 

Mijn naam is Mark de Vries, ben 30 jaar en ik ben jaar- en  FFL coördinator in Groningen. Ik werk sinds oktober 2008 bij IMC Weekendschool. Voordat ik bij IMC Weekendschool ging werken was ik meester in het basisonderwijs, waarbij ik de kleuters het leukste vond. Ik vind het erg leuk om zowel met de jongere kinderen te werken als met de alumni. Het leukste met de alumni is om ze verder samen een wens/verzoek in vervulling te laten gaan. Of het hierbij gaat om de ideale stage, kennismaken met een beroep,  huiswerkbegeleiding of andere vragen zijn maakt mij niet s uit. Ben je alumnus van de vestiging Groningen of heb je een vraag over het alumninetwerk van deze vestiging stuur me dan gerust een mailtje:mark.devries@weekendschool.nl

Rotterdam

 

 

Meld je aan bij de Facebook-groep van IMC Alumni. Blijf op de hoogte en houd contact met oud-klasgenoten, gastdocenten en andere relaties via het IMC Alumni netwerk.