IMC Alumni Online

 

 

Follow futureforlife on Twitter

 

FFL Online

Future for Life is ook aanwezig op de sociale netwerken. Wij nodigen je van harte uit om lid te worden van onze groep op Facbook, Hyves of LinkedIn. Klik op de symbolen in de rechterkolom om direct door te gaan naar onze sociale netwerken.

Facebook

Het Future for Life Institute heeft een Facebook-groep opgericht voor haar alumni en andere betrokkenen. Via deze groep kun je contact met elkaar maken en foto's of video delen.

Als lid van de Facebook-groep kun je op het forum meepraten, chatten met andere groepsleden en jezelf aanmelden voor evenementen.

Privacy

Voordat je nu denkt: ‘Ja, maar dan kan iedereen al mijn persoonlijke dingen zien op Facebook!':

Als je lid bent van een groep betekent dat niet dat iedereen gelijk al je gegevens kan zien. Alleen als je ook vrienden bent op Facebook kunnen ze je informatie zien.

Je kunt bij je privacyinstellingen aanpassen wie er welke informatie mag zien.

Forum

Op het forum kun je een oproep plaatsen, bijvoorbeeld voor stages of een (bij)baan. Zowel aanbieders als mensen die zoeken kunnen hier een bericht plaatsen. Zo vind je misschien wel de leukste stage via het Future for Life Institute netwerk!

Je kunt zelf ook reageren op berichten op het forum.

Zorg wel dat het daar netjes blijft, dus probeer duidelijk te schrijven en kijk goed of je met je uitspraken niemand pijn doet of beledigt. Als je bericht niet kan, of niet op die pagina thuishoort zal het verwijderd worden, dan krijg je bericht van een beheerder.

Contact via de Facebook groep

Stel, je bent in contact geweest met iemand uit het netwerk van Future for Life Institute bijvoorbeeld omdat het kan zijn dat je het over een stage of (bij)baan hebt gehad. Er komt een moment dat je elkaar dan gaat ontmoeten. Zorg dat je dit op een publieke plek doet, op een van de vestgingen of op het hoofdkantoor! Het Future for Life Institute brengt namelijk graag mensen uit haar netwerk samen. 

Hulp met Facebook

Om lid te worden van de Facebook-groep heb je een Facebook account nodig.

Deze kun je aanmaken op www.facebook.com. Dit is geen website van Future for Life Institute dus lees de voorwaarden goed door voordat je een account aanmaakt.

De meeste alumni en andere contacten hebben een uitnodiging voor de Facebook-groep ontvangen. Als je geen uitnodiging gehad hebt kun je lid worden door een verzoek te sturen vanuit je Facebook-account. Dit kan door op deze link te drukken, dan verschijnt er bovenaan het scherm een knop met ‘Verzoek indienen'.