Oefenen op een rumoerige Valentijnsdag

Geplaatst op 19/02/2016

Het 10 jarig jubileum werd groots gevierd in Rotterdam Delfshaven op 14 februari. Door het onverwachts winterse weer moest een groot deel van het programma naar binnen worden verplaatst. Gelukkig hadden de leerlingen en hun ouders veel hapjes meegenomen en was een van de klassendocenten verkleed als Valentijns hart. Iedereen wilde met hem op de foto. Zo werd het binnen toch nog erg gezellig.

Voor de ambassadeurs was dit oefenmoment in Delfshaven een behoorlijke uitdaging. Tientallen mensen in het publiek, veel kleine kinderen en een microfoon met een eigen leven!  Gelukkig waren ze goed voorbereid. Marion Weijman,  directeur Operationale Zaken van IMC Weekendschool, was vandaag coach van Sonata en Elisa. Ze hebben in de voorbereiding goed geoefend in het kort en bondig vertellen van hun verhaal, lichaamstaal en stemgebruik. Marion: 'Ik ben echt super trots op hen!´

Elisa: `Doordat we onverwachts naar binnen moesten was het een beetje een rumoerig publiek. Toen heb ik heel snel bedacht dat ik mijn praatje anders moest  insteken. Dat is gelukt! Door het interactief te maken en direct tegen de kinderen te praten kreeg ik toch de aandacht!` Sonata: `Het was echt bijzonder. Dit is me nog niet eerder overkomen. De zaal was dus best onrustig en de microfoon had ook kuren, maar toen ik eenmaal begon te praten werd het echt rustig! Dat gaf mij zoveel zelfvertrouwen!`.