Welkom bij IMC Alumni

Geplaatst op 12/02/2016

Op zondag 7 februari gingen ook Shaneequa uit Amsterdam Zuidoost en Maryem uit Tilburg, onder begeleiding van hun coach Ira Kip, op weg naar hun eerste oefenmoment:  de diploma uitreiking van de eerste lichting van Rotterdam Zuid. Onderweg werd er nog wat bijgespijkerd aan hun presentatie en de structuur van hun verhaal. Om voor een groep jongeren van 13 jaar te spreken is weer heel anders dan voor een groep volwassenen!

De eerste groep gediplomeerden van Rotterdam Zuid werden door Maryem en Shaneequa welkom geheten bij het alumninetwerk van IMC Alumni. Maryem: 'We voelde ons echt ambassadeurs. Na onze presentaties kwamen er allemaal leerlingen en ouders met ons praten en vragen stellen." Locatie manager Roexana: Het was echt belangrijk dat de ambassadeurs erbij waren. Zij maakten aan de eerste groep alumni van Rotterdam Zuid duidelijk dat ze er bij horen. Bij hun, bij IMC Alumni".  Shaneequa "Het is echt anders om voor kinderen te spreken. Je moet je echt aanpassen aan je publiek."


Shaneequa en Maryem hebben allebei veel gehad aan de voorbereiding met hun coach. Coach Ira Kip: "het was bijzonder om te zien hoe Maryem en Shaneequa echt contact maakten met de kinderen. Vanaf het podium, maar zeker ook daarna. Ze zijn de beste ambassadeurs voor de weekendschool."