Ik zeg Alumniraad en ik dacht aan jou!

Geplaatst op 12/01/2016

Ik zeg Alumniraad en ik dacht aan jou!

Negen vestigingen maken één Alumniraad! De Alumniraad zoekt nieuwe leden!

Alumniraad? Leg eens uit!
Voor de alumniraad van de IMC Weekendschool zijn wij op zoek naar raadsleden die ons team komen versterken. In de functie van Alumniraadslid denk jij mee over belangrijke besluiten voor de IMC Weekendschool leerlingen en oud-leerlingen. Ook ben je ambassadeur! Je helpt mee sponsoren enthousiast te maken om de IMC Weekendschool te steunen. Daarnaast organiseer je activiteiten zoals de landelijke alumni en partnerdag, de sportdag en natuurlijk de Radendag. Als alumniraadslid ben je het gezicht van de IMC Weekendschool en aanspreekpunt voor de IMC Alumni.

We zijn een groep van vijf Alumni uit Den Haag, Amsterdam West, Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Noord en Groningen en we zijn op zoek naar enthousiaste mensen uit Nijmegen, Tilburg, Rotterdam Delfshaven en Utrecht. Naast onze vergaderingen doen we ook leuke dingen met elkaar en zijn we een hechte groep geworden! Ben je geïnspireerd? Dan zoeken we jou!

Waar moet ik aan voldoen?

  • Je moet 18 Jaar of ouder zijn
  • Je moet gemotiveerd zijn
  • Je moet bereid zijn om gemiddeld 1 keer per maand op een zondag te kunnen vergaderen
  • We moeten op je kunnen rekenen: dit houdt in dat je op tijd aanwezig bent en op tijd je actiepunten af hebt


Met de trein wordt de Alumniraad nog leuker!

We reizen veel door Nederland omdat we alle negen IMC Weekendscholen willen bezoeken! Dit betekent dan ook dat we elke keer op een andere locatie vergaderen, waardoor je heel Nederland leert kennen. Kosten voor de reis zijn in eerste instantie voor eigen rekening, daarna kunnen de bonnetjes worden ingeleverd bij de IMC Weekendschool en krijg je het bedrag teruggestort.

Ja, ik wil! Wat moet ik doen?
Ben je gepassioneerd, geïnteresseerd en klaar om te gaan! Stuur dan je CV + motivatiebrief op naar ons e-mailadres: imcalumni.alumniraad@gmail.com 

De DEADLINE voor het opsturen van je CV en motivatiebrief is 29 februari 20:00!!
De sollicitaties zullen plaatsvinden in december. Meer informatie volgt. 
LET OP!! Vermeld in je mail op welke IMC Weekendschool je hebt gezeten!

Veel Liefs, 
De Alumniraad

Omar (Den Haag)
Sumala (Amsterdam West & Amsterdam Zuid-Oost)
Abdul (Amsterdam Zuid-Oost)
Menno (Amsterdam Noord)
Elisa (Groningen)