Techniek

Masterclass Techniek: Luchthaven in Vogelvlucht

Techniek, dat is toch alleen voor sterke mannen? En heel saai? En je wordt ook erg vies?

Of valt het misschien allemaal wel mee? Kom het zelf ervaren bij deze masterclass bij een technisch bedrijf, Vanderlande.

Vanderlande is wereldmarktleider in bagagesystemen op luchthavens. Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar 3,2 miljard koffers via Vanderlande systemen afgehandeld. Dat zijn er 8,8 miljoen per dag!! Er zijn in totaal 600 vliegvelden over de hele wereld die een systeem van Vanderlande hebben. Bij Vanderlande werken ruim 3000 mensen. Deze masterclass is een unieke kans om een kijkje achter de schermen van dit bedrijf te nemen, te leren wat er met je koffer gebeurt op het vliegveld, en welke beroepen er allemaal zijn om die koffer op de juiste plek te krijgen.

Na een korte introductie over het bedrijf, ga je zien wat er met je koffer gebeurt op het vliegveld. Je gaat in het Innovation Centre de verschillende onderdelen van een bagageysteem zien, en je maakt kennis met de verschillende beroepen binnen het bedrijf. Al die mensen in verschillende beroepen zorgen ervoor dat een bagageysteem gemaakt wordt, en jouw bagage uiteindelijk met je mee vliegt op reis. We sluiten de masterclass af met een quiz.


Geef je snel op, want er is maar beperkt plaats!

 

Waar: Vanderlande (Corridor 19 Veghel)

Wanneer: Dinsdag 27 oktober

Hoelaat
: 13.30 - 16.30