Masterclass Programmeren

Doe jij mee met IBM en IMC Weekendschool?
GEWELDIGE KANS VOOR ALUMNI MET AFFINITEIT VOOR IT EN PROGRAMMEREN

 

Design onze Online Community en App!

IMC Weekendschool is bezig met het ontwikkelen van een eigen Online Community en App. Wij zien dat bijna al onze oud-leerlingen online te vinden zijn en een smartphone hebben. Wij willen als organisatie natuurlijk niet achter blijven en willen daarom graag iets voor jullie bouwen dat jullie leuk vinden en gemakkelijk kunnen gebruiken. Een plek waar je andere alumni snel kunt vinden, waar je contact met elkaar kunt houden, je kunt aanmelden voor masterclasses en trainingen, maar ook een plek waar je in contact kunt komen met partner bedrijven van de weekendschool. Waar je op zoek kunt naar interessante werkplekken en stages. Kortom, dé plek waar het hele netwerk van IMC Weekendschool samenkomt en dé plek waar jij wilt zijn.

 

Waarom hebben we jou nodig?

Omdat we dit niet alleen kunnen. Onze oud-leerlingen zijn onze beste raadgevers. Jullie weten wat er speelt in het netwerk van IMC Alumni en vooral: wat jullie leuk en minder leuk vinden. Wij vinden het ontzettend waardevol als jullie met ons meedenken en zelf ook mee bepalen en programmeren. We hebben jullie hulp en kennis op dit gebied hard nodig.

 

What's in it for you?

Zie jij je carrière op het gebied van programmeren of IT? Of vind je het gewoon leuk om te programmeren in je vrije tijd? Heb je misschien al een eigen community opgebouwd of App's ontworpen?
Met dit project krijg je de kans om binnen te komen bij een bedrijf dat hier heel veel verstand van heeft. IMC Weekendschool gaat namelijk samen met IBM bouwen aan deze community. IBM is een bedrijf dat vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer, de allereerste pc!! IBM ontwerpt en verkoopt computerhardware, -software, technologie en dienstverlening in de IT-sector. IBM heeft onder andere Bluemix gemaakt, een cloud platform waar onder andere communities in gebouwd kunnen worden. Het werkt met verschillende talen zoals Java, Node.js, Go,PHP, Python, Ruby Sinatra, Ruby on Rails.

 

Dus:
- Heb jij affiniteit met programmeren?
- Wil je kennis maken met en leren van IBM, een grote speler op dit gebied?
- Vind je het leuk om mee te denken en bij te dragen aan de IMC Weekendschool community/App?
- Wil je graag je netwerk uitbreiden?
- En vind je het leuk om iets terug te doen voor de weekendschool?
Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe ziet dit er precies uit?
Met 4 of 5 andere alumni van IMC Weekendschool en twee medewerkers van IBM vorm je een project team dat samen gaat nadenken over de inhoud van de community. En het tofste is: jullie gaan het ook zelf bouwen!

De eerste stap is dat IBM een masterclass programmeren zal gaan geven. Hier kun je kijken of het je wat lijkt. Daarna zal het project team worden gevormd en ga je bij IBM aan de slag. Het gaat om een vrijwillige functie.

Heb je interesse?
Stuur dan een berichtje naar tamara.steen@weekendschool.nl of naar 06 - 290 996 13