Jasna Maikoe

Wij willen graag een Rotterdamse hero voorstellen: Jasna Maikoe (op de foto links).

Sinds 2011, na het behalen van haar weekendschooldiploma heeft Jasna deelgenomen aan verschillende masterclasses, reünies, het eerste FFL-summercamp en is zij al drie jaar een actief lid in de vestigingsraad. Ook als ambassadeur heeft Jasna zich al verschillende keren ingezet voor FFL en de weekendschool.

 We laten haar zelf aan het woord!

 Heey,

De weekendschool heeft me kennis laten maken met vele beroepen.
Dat is natuurlijk fijn, want ik wist niet wat ik later wilde worden en de weekendschool heeft me een beter beeld gegeven. Ik ben nu 3 jaar lang oud leerling en ik help nog graag mee.

Ik heb geen spijt dat ik voor de weekendschool heb gekozen en nu nog Future for Life, het is super leuk. Het leukste vond ik het zomerkamp. Ik kende niemand en toen ik daar weg ging na 3 dagen moesten we allemaal huilen, zo hecht waren we met elkaar geworden. Ik zal dat zelf ook nooit meer vergeten.

Wat ik door de weekendschool en Future for Life echt heb geleerd is om zelfverzekerd te zijn en altijd nieuwe dingen uitproberen, niks is fout.
Ook heb ik voorlichting aan kinderen en ouders gegeven die dit lesjaar zijn begonnen. Ook dat lijkt eerst eng maar wanneer je kan presenteren en noem maar op, dan gaat alles vanzelf.

Ook zit ik in de vestigingraad en ook dat is super leuk. Nog steeds leer ik allemaal nieuwe dingen en dat is zo leuk aan Future for Life het is nooit hetzelfde.

Ik ben echt blij dat ik de kans heb gekregen om naar de weekendschool te mogen en nu ook in de vestigingraad zit.

Groetjes,

 

Jasna