Boutaina El Hadri

Deze maand is Boutaina El Hadri, oud weekendschool leerling, stagiaire FFL,  juf en begeleidster onze Hero! Deze opsomming is al reden genoeg om FFL Hero te zijn! Boutaina heeft op heel veel verschillende manieren ervaren hoe het is om te werken met IMC Weekendschool. Ze startte als leerling in Amsterdam Noord in 2004. In september 2012 keerde ze terug als stagiaire bij Future For Life op het hoofdkantoor van IMC Weekendschool.

 

Tijdens haar stage heeft Boutaina zich vooral ingezet voor het 15 jarig  jubileum van IMC Weekendschool. Zowel voor de viering op alle negen vestigingen in het land als voor de grootse viering die nog op de agenda staat op 25 mei 2013 in het De La Mar Theater in Amsterdam. 

 

Op 13 januari heeft Boutaina de viering van 15 jaar IMC Weekendschool gecoördineerd op de vestiging in Amsterdam Noord, waarbij ze de vestiginsraad heeft aangestuurd. De dag liep gesmeerd, complimenten Boutaina!

 

Naast al deze werkzaamheden is Boutaina een half jaar lang elke zondag aanwezig geweest als extra juf en begeleidster in de klas bij het eerste jaar in Amsterdam Noord. Boutaina is echt een ervaringsdeskundige omdat ze zelf 2,5 jaar lang als leerling naar school kwam. Bedankt voor jouw inzet een nuttige tips, daar hebben ik en de kinderen veel aan gehad! Nog 1 les mogen we jou in de klas verwelkomen. We hopen dat je ons nog af en toe komt helpen in de toekomst en we gaan je missen!

 

Eleni Asimakopoulos

Jaarcoördinator eerste jaar Amsterdam Noord

FFL coördinator lokaal Amsterdam Noord

 

Benieuwd naar Boutaina's ervaringen tijdens haar stage? Klik hier!