Alumni

Heb je een diploma van IMC Weekendschool? Dan ben je welkom bij het Future for Life Institute. Je kunt via ons makkelijk contact houden met andere oud-leerlingen. Daarvoor organiseren we reünies en terugkomdagen. Maar je kunt ook bij ons terecht met vragen. En wensen. En goede ideeën.

Op deze website vind je al een paar voorbeelden van wat wij voor je kunnen betekenen. Dit kunnen zijn het vinden van een stage, een presentatie houden bij een sponsor, of jezelf opgeven voor de alumniraad. Afgelopen jaar zijn we bijvoorbeeld naar Brussel geweest om het Europees parlement te bezoeken.

Het is handig om lid te worden van onze Facebook-groep Future for Life. Dan blijf je vanzelf op de hoogte van wat andere oud-leerlingen, sponsors en gastdocenten doen. Misschien vind je zo wel een goede stage, of, in de toekomst, een baan.

Video

Helden van IMC

Mabel, Medhjebien en Sajjad vertellen over hun tijd op IMC Weekendschool en wat zij erna zijn gaan doen.

speel video

Video

Future for Life Institute - Goudfazant

Anwar en Shaneequa, oud-leerlingen van IMC Weekendschool, vertellen over Future for Life Institute, het netwerk voor alle oud-leerlingen.

speel video

Meld je aan bij de Facebook-groep van IMC Alumni. Blijf op de hoogte en houd contact met oud-klasgenoten, gastdocenten en andere relaties via het IMC Alumni netwerk.